Gestoomde visrolletjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gestoomde visrolletjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekkere gezonde vis

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de wortelen en de prei schoon, snij ze in dunne staafjes en blancheer ze kort en laat ze vervolgens schrikken onder koud water.

    Snipper het sjalotje fijn.

    Hak de peterselie.

  2. 2

    Verdeel de wortel- en preistaafjes over de visfilets.

  3. 3

    Rol op en steek vast met een houten prikker. Kruid met peper en zout. Stoom de rolletjes 10 à
    15 minuten, naargelang van de dikte.

  4. 4

    Stoof het sjalotje ondertussen even in boter. Blus met de visbouillon en de room. Laat inkoken tot de helft.

  5. 5

    Roer er de gehakte peterselie door. Breng op smaak met peper. Serveer de saus bij de visrolletjes. Lekker met gekookte (wilde) rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de wortelen en de prei schoon, snij ze in dunne staafjes en blancheer ze kort en laat ze vervolgens schrikken onder koud water.

    Snipper het sjalotje fijn.

    Hak de peterselie.

  2. 2

    Verdeel de wortel- en preistaafjes over de visfilets.

  3. 3

    Rol op en steek vast met een houten prikker. Kruid met peper en zout. Stoom de rolletjes 10 à
    15 minuten, naargelang van de dikte.

  4. 4

    Stoof het sjalotje ondertussen even in boter. Blus met de visbouillon en de room. Laat inkoken tot de helft.

  5. 5

    Roer er de gehakte peterselie door. Breng op smaak met peper. Serveer de saus bij de visrolletjes. Lekker met gekookte (wilde) rijst.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.