Recept

Schnitzel-rolletjes met ricotta en ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke variant op de klassieke schnitzel

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Leg de kalfslapjes naast elkaar op een schoon werkvlak. Leg op elk lapje een plakje gerookte ham en 2 gedroogde tomaatjes.

  3. 3

    Schep er 2 eetlepels ricotta bij. Rol op en steek vast met prikkers. Haal de rolletjes eerst door losgeklopt eiwit en vervolgens door paneermeel.

  4. 4

    Bak ze rondom goudbruin in wat boter. Zet ze daarna nog 15 minuten in de oven. Lekker met puree en tomatensaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schnitzel-rolletjes met ricotta en ham
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Leg de kalfslapjes naast elkaar op een schoon werkvlak. Leg op elk lapje een plakje gerookte ham en 2 gedroogde tomaatjes.

  3. 3

    Schep er 2 eetlepels ricotta bij. Rol op en steek vast met prikkers. Haal de rolletjes eerst door losgeklopt eiwit en vervolgens door paneermeel.

  4. 4

    Bak ze rondom goudbruin in wat boter. Zet ze daarna nog 15 minuten in de oven. Lekker met puree en tomatensaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!