Recept

Schnitzel-rolletjes met ricotta en ham

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijke variant op de klassieke schnitzel

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Leg de kalfslapjes naast elkaar op een schoon werkvlak. Leg op elk lapje een plakje gerookte ham en 2 gedroogde tomaatjes.

  3. 3

    Schep er 2 eetlepels ricotta bij. Rol op en steek vast met prikkers. Haal de rolletjes eerst door losgeklopt eiwit en vervolgens door paneermeel.

  4. 4

    Bak ze rondom goudbruin in wat boter. Zet ze daarna nog 15 minuten in de oven. Lekker met puree en tomatensaus.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schnitzel-rolletjes met ricotta en ham

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!