Bloemkool met gerookte zalm
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bloemkool met gerookte zalm

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verdeel de bloemkool in roosjes. Blancheer ze 3 minuten in licht gezouten water.

  2. 2

    Kook de eieren 8 minuten. Leg ze een paar minuten in koud water. Pel ze en plet de dooiers met een vork. Snij het eiwit in kleine stukjes.

  3. 3

    Spoel, droog en hak de peterselie. Meng met het geplette eigeel en de stukjes eiwit.

  4. 4

    Laat de boter smelten op een zacht vuur. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  5. 5

    Verdeel de bloemkoolroosjes en de zalm over de borden. Strooi er de eierstruif bij. Lepel er de botersaus bij en serveer. Lekker met warme toast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verdeel de bloemkool in roosjes. Blancheer ze 3 minuten in licht gezouten water.

  2. 2

    Kook de eieren 8 minuten. Leg ze een paar minuten in koud water. Pel ze en plet de dooiers met een vork. Snij het eiwit in kleine stukjes.

  3. 3

    Spoel, droog en hak de peterselie. Meng met het geplette eigeel en de stukjes eiwit.

  4. 4

    Laat de boter smelten op een zacht vuur. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.

  5. 5

    Verdeel de bloemkoolroosjes en de zalm over de borden. Strooi er de eierstruif bij. Lepel er de botersaus bij en serveer. Lekker met warme toast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.