Recept

Sint-jakobsvruchten met courgette en zure room

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk met hazelnoten

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de sjalot fijn. Hak de hazelnoten niet al te fijn. Snij de courgette in blokjes.

  2. 2

    Meng de balsamicocrème met de zure room en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Fruit de sjalot in wat boter tot hij begint te kleuren, voeg de courgetteblokjes en driekwart van de gehakte hazelnoten toe en roerbak tot de courgette beetgaar is.

  4. 4

    Bak in een andere pan de sint-jakobsvruchten aan beide kanten kort in wat boter, kruid met peper en zout.

  5. 5

    Serveer de sint-jakobsvruchten met de courgetteblokjes, werk af met de zure room en de rest van de nootjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Sint-jakobsvruchten met courgette en zure room
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snipper de sjalot fijn. Hak de hazelnoten niet al te fijn. Snij de courgette in blokjes.

  2. 2

    Meng de balsamicocrème met de zure room en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Fruit de sjalot in wat boter tot hij begint te kleuren, voeg de courgetteblokjes en driekwart van de gehakte hazelnoten toe en roerbak tot de courgette beetgaar is.

  4. 4

    Bak in een andere pan de sint-jakobsvruchten aan beide kanten kort in wat boter, kruid met peper en zout.

  5. 5

    Serveer de sint-jakobsvruchten met de courgetteblokjes, werk af met de zure room en de rest van de nootjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!