Mozzarella op kruidenolie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mozzarella op kruidenolie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een origineel culi-cadeautje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kneus de teentjes knoflook. Halveer de zongedroogde tomaatjes.

  2. 2

    Verdeel de mozzarella, de knoflook, tomaat en basilicum over de bokaaltjes. Overgiet met olie tot alles onder staat en sluit de bokaaltjes.

  3. 3

    Laat de mozzarella 2 dagen trekken op een koele, donkere plek (niet in de koelkast).

  4. 4

    Versier de bokaaltjes met een mooi papiertje en een lint, waar je eventueel een rozemarijnkoekje aan vastknoopt. De bolletjes zijn heerlijk als aperitiefhapje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kneus de teentjes knoflook. Halveer de zongedroogde tomaatjes.

  2. 2

    Verdeel de mozzarella, de knoflook, tomaat en basilicum over de bokaaltjes. Overgiet met olie tot alles onder staat en sluit de bokaaltjes.

  3. 3

    Laat de mozzarella 2 dagen trekken op een koele, donkere plek (niet in de koelkast).

  4. 4

    Versier de bokaaltjes met een mooi papiertje en een lint, waar je eventueel een rozemarijnkoekje aan vastknoopt. De bolletjes zijn heerlijk als aperitiefhapje.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.