Recept

Kalkoenmedaillon met noedelsalade en chilidressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de rijstnoedels zoals aangegeven op de verpakking. Giet af, spoel ze onder koud water.

  2. 2

    Kruid de kalkoenmedaillons met peper en zout. Bak ze goudbruin en gaar in olijfolie. Draai ze tijdig om, zodat beide kanten goudbruin gebakken worden.

  3. 3

    Halveer de chilipeper in de lengte en verwijder de zaadjes, snipper het pepertje fijn en meng met het limoensap, de sesamolie en de suiker.

  4. 4

    Spoel de komkommer. Halveer ‘m in de lengte en snij in plakjes. Spoel de lente-uien en snipper in ringen.

  5. 5

    Meng de noedels met de komkommer en de lente-ui en besprenkel met de chilidressing. Serveer met de gebakken kalkoenmedaillons.

Meer interessante recepten en artikels

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kalkoenmedaillon met noedelsalade en chilidressing

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!