Kalkoenmedaillon met noedelsalade en chilidressing
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalkoenmedaillon met noedelsalade en chilidressing

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Kook de rijstnoedels zoals aangegeven op de verpakking. Giet af, spoel ze onder koud water.

  2. 2

    Kruid de kalkoenmedaillons met peper en zout. Bak ze goudbruin en gaar in olijfolie. Draai ze tijdig om, zodat beide kanten goudbruin gebakken worden.

  3. 3

    Halveer de chilipeper in de lengte en verwijder de zaadjes, snipper het pepertje fijn en meng met het limoensap, de sesamolie en de suiker.

  4. 4

    Spoel de komkommer. Halveer ‘m in de lengte en snij in plakjes. Spoel de lente-uien en snipper in ringen.

  5. 5

    Meng de noedels met de komkommer en de lente-ui en besprenkel met de chilidressing. Serveer met de gebakken kalkoenmedaillons.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de rijstnoedels zoals aangegeven op de verpakking. Giet af, spoel ze onder koud water.

  2. 2

    Kruid de kalkoenmedaillons met peper en zout. Bak ze goudbruin en gaar in olijfolie. Draai ze tijdig om, zodat beide kanten goudbruin gebakken worden.

  3. 3

    Halveer de chilipeper in de lengte en verwijder de zaadjes, snipper het pepertje fijn en meng met het limoensap, de sesamolie en de suiker.

  4. 4

    Spoel de komkommer. Halveer ‘m in de lengte en snij in plakjes. Spoel de lente-uien en snipper in ringen.

  5. 5

    Meng de noedels met de komkommer en de lente-ui en besprenkel met de chilidressing. Serveer met de gebakken kalkoenmedaillons.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.