Aardappelrozetten
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelrozetten

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220 à 240°C. Schil de aardappelen en spoel ze. Snij ze in heel dunne plakjes, eventueel met een mandoline of met een groentesnijder. Spoel de plakjes zeker niet opnieuw, het zetmeel dat eraan zit is nodig bij deze berelding.

  2. 2

    Beleg een bakplaat met bakpapier. Leg de schijfjes aardappel in een rozet op de bakplaat. Bestrijk elk plakje met gesmolten boter. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Zet de bakplaat 10 minuten in de voorverwarmde oven. Werk af met wat bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220 à 240°C. Schil de aardappelen en spoel ze. Snij ze in heel dunne plakjes, eventueel met een mandoline of met een groentesnijder. Spoel de plakjes zeker niet opnieuw, het zetmeel dat eraan zit is nodig bij deze berelding.

  2. 2

    Beleg een bakplaat met bakpapier. Leg de schijfjes aardappel in een rozet op de bakplaat. Bestrijk elk plakje met gesmolten boter. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Zet de bakplaat 10 minuten in de voorverwarmde oven. Werk af met wat bieslook.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.