Recept

Chocolade-kastanjecrème

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Hak de chocolade in kleine stukken of rasp 'm. Doe ze in een steelpannetje en zet in een grotere pot met een bodempje water. Smelt de chocolade au bain-marie, zet dan het steelpannetje met de chocolade op zacht vuur.

  2. 2

    Los de kastanjebloem op in wat -melk en doe alles bij de gesmolten chocolade. Doe de rest van de melk er al roerend bij. Voeg de agaragar eraan toe en laat 7 à 8 minuten garen op zacht vuur. Roer geregeld.

  3. 3

    Haal van het vuur, doe er de honing en de kaneel bij en verdeel over glaasjes of coupes. Laat afkoelen en zet 2 à 3 uur in de koelkast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocolade-kastanjecrème

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!