Gortepap met mango en kokosnoot
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gortepap met mango en kokosnoot

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de parelgort onder koud water. Breng 1 l water aan de kook en doe er de gort bij. Laat 15 minuten koken en haal dan van het vuur. Laat uitlekken en doe in een kom, laat afkoelen.

  2. 2

    Snij het vanillestokje overlangs open en schraap er het merg uit met een scherp mesje. Roer door de rijstmelk en meng met de geraspte kokos.

  3. 3

    Doe er de gort weer bij en laat 30 minuten koken op zacht vuur. Roer geregeld.

  4. 4

    Schil intussen de mango, ontpit 'm en snij het vruchtvlees in blokjes. Haal van het vuur als de melk nog niet helemaal is ingekookt. Doe er de mangoblokjes bij en schep erdoor.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de parelgort onder koud water. Breng 1 l water aan de kook en doe er de gort bij. Laat 15 minuten koken en haal dan van het vuur. Laat uitlekken en doe in een kom, laat afkoelen.

  2. 2

    Snij het vanillestokje overlangs open en schraap er het merg uit met een scherp mesje. Roer door de rijstmelk en meng met de geraspte kokos.

  3. 3

    Doe er de gort weer bij en laat 30 minuten koken op zacht vuur. Roer geregeld.

  4. 4

    Schil intussen de mango, ontpit 'm en snij het vruchtvlees in blokjes. Haal van het vuur als de melk nog niet helemaal is ingekookt. Doe er de mangoblokjes bij en schep erdoor.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.