Krabkoekjes met mihoen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Krabkoekjes met mihoen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Originele koekjes als voorgerecht

bereiding
  1. 1

    Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hou 30 g ervan apart, breng de rest op smaak met peper, zout, sesamolie en de sesamzaadjes.

  2. 2

    Snij de selder in dunne boogjes. Pel en pers de knoflook. Vermeng de selder met de knoflook, de bloem, de gember en het krabvlees.

  3. 3

    Snij de apart gehouden mihoen fijn. Klop de eieren los en roer ze erdoor. Schep het mengsel bij de krab.

  4. 4

    Verhit olie in de pan, schep er enkele hoopjes van het mengsel in en druk ze wat plat. Bak ze goudbruin en hou ze warm. Ga zo verder tot alle koekjes gebakken zijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Hou 30 g ervan apart, breng de rest op smaak met peper, zout, sesamolie en de sesamzaadjes.

  2. 2

    Snij de selder in dunne boogjes. Pel en pers de knoflook. Vermeng de selder met de knoflook, de bloem, de gember en het krabvlees.

  3. 3

    Snij de apart gehouden mihoen fijn. Klop de eieren los en roer ze erdoor. Schep het mengsel bij de krab.

  4. 4

    Verhit olie in de pan, schep er enkele hoopjes van het mengsel in en druk ze wat plat. Bak ze goudbruin en hou ze warm. Ga zo verder tot alle koekjes gebakken zijn.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.