Orecchiete met ham en broccoli
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Orecchiete met ham en broccoli

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

'n Echte gezinsfavoriet!

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, laat uitlekken en meng ze met 1 eetlepel olie. Hou warm.

  2. 2

    Snij de bloemkool en de broccoli in roosjes. Pel en hak de knoflook. Snij de ham in repen. Hak de ansjovis.

  3. 3

    Fruit de knoflook en de ansjovis 2 minuten in een pan met de rest van de olie. Doe er de bloemkool, broccoli en ham bij. Laat 3 minuten garen. Blus met de bouillon, kruid met peper, dek af en laat 10 minuten koken.

  4. 4

    Bak het paneermeel in een pan met de hete boter. Verdeel de pasta over borden, doe er de groenten met ham en het kookvocht bij. Besprenkel met citroensap en bestrooi met het paneermeel. Serveer met de parmesaanschilfers er apart bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking, laat uitlekken en meng ze met 1 eetlepel olie. Hou warm.

  2. 2

    Snij de bloemkool en de broccoli in roosjes. Pel en hak de knoflook. Snij de ham in repen. Hak de ansjovis.

  3. 3

    Fruit de knoflook en de ansjovis 2 minuten in een pan met de rest van de olie. Doe er de bloemkool, broccoli en ham bij. Laat 3 minuten garen. Blus met de bouillon, kruid met peper, dek af en laat 10 minuten koken.

  4. 4

    Bak het paneermeel in een pan met de hete boter. Verdeel de pasta over borden, doe er de groenten met ham en het kookvocht bij. Besprenkel met citroensap en bestrooi met het paneermeel. Serveer met de parmesaanschilfers er apart bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.