Recept

Perencrumble

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Rooster de walnoten goudbruin in een pan zonder vetstof. Laat afkoelen, hak ze grof.

  2. 2

    Spoel de peren, snij ze in partjes en verwijder het klokhuis. Besprenkel met citroensap en meng met de suiker, pijnboompitten en dadels. Breng op smaak met kaneel- en kruidnagelpoeder. Doe het mengsel in een ovenschaal.

  3. 3

    Meng de havermout met de walnoten, kokosschilfers, bloem en olie. Meng tot een kruimelig deeg.

  4. 4

    Verdeel de crumble over de peren en zet 20 minuten in de oven, tot hij goudbruin en krokant is. Werk af met citroenzeste.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Perencrumble

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!