• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gemarineerde courgette met broodcroutons en feta

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Halveer het pepertje, verwijder de zaadjes en snipper in ringetjes. Pel en pers de knoflook.

  2. 2

    Meng de azijn met het citroensap, de geraspte citroenschil, de chilipeper, de knoflook, 2 eetlepes olijfolie, peper en zout.

  3. 3

    Spoel de courgette en snij in flinterdunne plakjes. Doe de marinade erbij en laat minimun 10 minuten rusten.

  4. 4

    Snij of scheur de ciabatta in blokjes en bak ze goudbruin in een scheutje olijfolie.

  5. 5

    Schik de courgetteplakjes dakpangewijs op een groot bord. Strooi er de broodcroutons over en de verkruimelde feta. Werf af met tuinkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Halveer het pepertje, verwijder de zaadjes en snipper in ringetjes. Pel en pers de knoflook.

  2. 2

    Meng de azijn met het citroensap, de geraspte citroenschil, de chilipeper, de knoflook, 2 eetlepes olijfolie, peper en zout.

  3. 3

    Spoel de courgette en snij in flinterdunne plakjes. Doe de marinade erbij en laat minimun 10 minuten rusten.

  4. 4

    Snij of scheur de ciabatta in blokjes en bak ze goudbruin in een scheutje olijfolie.

  5. 5

    Schik de courgetteplakjes dakpangewijs op een groot bord. Strooi er de broodcroutons over en de verkruimelde feta. Werf af met tuinkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.