Aardappelgratin met vis en spinazie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelgratin met vis en spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet af en laat uitdampen. Stamp ze met de room tot puree. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Roer er de helft van de kaas door.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. 3

    Maak de spinazie schoon en stoof in een pan met wat boter. Laat goed uitlekken en duw er het overtollige vocht uit. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Vet een ovenschaal in met boter. Vul ze achtereenvolgens met een laagje vis, dan spinazie en als laatste aardappelpuree. Bestrooi met de rest van de kaas. Zet 25 tot 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. Giet af en laat uitdampen. Stamp ze met de room tot puree. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Roer er de helft van de kaas door.

  2. 2

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. 3

    Maak de spinazie schoon en stoof in een pan met wat boter. Laat goed uitlekken en duw er het overtollige vocht uit. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Vet een ovenschaal in met boter. Vul ze achtereenvolgens met een laagje vis, dan spinazie en als laatste aardappelpuree. Bestrooi met de rest van de kaas. Zet 25 tot 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.