Recept

Kabeljauw met korstje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kabeljauw met een lekker kaaskorstje en met kruidenpuree: beter wordt het niet vandaag.

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de aardappelen en kook ze in gezouten water.

  2. 2

    Wrijf de vis droog. Kruid met peper en zout. Meng het broodkruim met de kaas, peterselie en mosterd. Verdeel over de vis en druk stevig aan. Besprenkel met olijfolie.

  3. 3

    Spoel en droog de kerstomaten. Doe ze in een ovenschaal met de rozemarijn. Besprenkel met olijfolie en de wittewijnazijn, bestrooi met de rietsuiker. Schep goed om en zet samen met de vis 15 minuten in de oven. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Stamp de aardappelen met flink wat olijfolie, de verse kruiden en knoflook tot puree. Breng verder op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Verdeel de kruidenpuree over warme borden. Schep er de vis en de tomaten bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Kabeljauw met korstje

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!