Recept

Gevulde aardappelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C. Boen de aardappelen goed schoon. Kook ze 10 minuten in de schil. Laat uitlekken. Bestrooi ze met zeezout. Verpak in aluminiumfolie en zet nog 20 minuten in de oven.

  2. 2

    Laat de zongedroogde tomaatjes uitlekken en vang de olie op. Snij ze in stukjes. Meng met de geitenkaas en de rozemarijn.

  3. 3

    Snij het kapje van de aardappelen. Lepel er zoveel mogelijk vruchtvlees uit. Plet het met een vork en meng met de geitenkaas.

  4. 4

    Vul de aardappelen met het kaasmengsel. Kruid met peper. Lepel er de olie van de tomaatjes over. Zet nog 5 minuten onder de grill.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Gevulde aardappelen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!