Kransjes van meringue
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kransjes van meringue

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk zoet

bereiding
  1. 1

    Klop de eiwitten stijf en voeg er ondertussen lepel per lepel de (kokosbloesem)suiker bij, tot je een stevig en glanzend schuim hebt. Meng met de frambozencoulis.

  2. 2

    Doe de meringue in een spuitzak en spuit kleine en grotere ringetjes op een met bakpapier beklede ovenplaat.

  3. 3

    Zet ze 2 uur in de op 100° C voorverwarmde oven, tot ze helemaal droog zijn. Nu kun je ze serveren als lekkernij of ophangen aan een lint. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Klop de eiwitten stijf en voeg er ondertussen lepel per lepel de (kokosbloesem)suiker bij, tot je een stevig en glanzend schuim hebt. Meng met de frambozencoulis.

  2. 2

    Doe de meringue in een spuitzak en spuit kleine en grotere ringetjes op een met bakpapier beklede ovenplaat.

  3. 3

    Zet ze 2 uur in de op 100° C voorverwarmde oven, tot ze helemaal droog zijn. Nu kun je ze serveren als lekkernij of ophangen aan een lint. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.