Bloemkool-ansjovishapje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Bloemkool-ansjovishapje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Voor dit hapje moet de bloemkool echt flinterdun gesneden worden. Gebruik daar dus best een vlijmscherpe mandoline of groentesnijder voor.

bereiding
  1. 1

    Snijd met een mandoline of een groentesnijder 4 flinterdunne plakjes van de bloemkool. Laat de ansjovisjes uitlekken.

  2. 2

    Leg op elk plakje bloemkool een ansjovisfilet,een blaadje basilicum en een tomaatje. Vouw het dubbel en steek dit op een houten prikkertje.

  3. 3

    Werk af met versgemalen zwarte peper en serveer als hapje bij het aperitief.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snijd met een mandoline of een groentesnijder 4 flinterdunne plakjes van de bloemkool. Laat de ansjovisjes uitlekken.

  2. 2

    Leg op elk plakje bloemkool een ansjovisfilet,een blaadje basilicum en een tomaatje. Vouw het dubbel en steek dit op een houten prikkertje.

  3. 3

    Werk af met versgemalen zwarte peper en serveer als hapje bij het aperitief.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.