Recept

Boerenlunch met spek

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij in blokjes en kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Zet opzij. Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snij in blokjes.

  2. 2

    Bak de spekblokjes krokant in boter. Laat uitlekken op keukenpapier. Hou 2 eetlepels van het bakvet over in de pan.

  3. 3

    Doe de aardappelblokjes, paprika en ui in dezelfde pan. Kruid met peper en zout. Bak op middelhoog vuur tot de aardappelen goudbruin zijn.

  4. 4

    Klop de eieren los met de melk. Giet ze over het aardappelmengsel in de pan en laat mee bakken. Roer om tot het ei gestold is

  5. 5

    Zet het vuur lager en roer er het spek door. Bestrooi met de cheddar.

  6. 6

    Lekker met toastbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Boerenlunch met spek

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!