Boerenlunch met spek
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Boerenlunch met spek

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij in blokjes en kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Zet opzij. Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snij in blokjes.

  2. 2

    Bak de spekblokjes krokant in boter. Laat uitlekken op keukenpapier. Hou 2 eetlepels van het bakvet over in de pan.

  3. 3

    Doe de aardappelblokjes, paprika en ui in dezelfde pan. Kruid met peper en zout. Bak op middelhoog vuur tot de aardappelen goudbruin zijn.

  4. 4

    Klop de eieren los met de melk. Giet ze over het aardappelmengsel in de pan en laat mee bakken. Roer om tot het ei gestold is

  5. 5

    Zet het vuur lager en roer er het spek door. Bestrooi met de cheddar.

  6. 6

    Lekker met toastbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, snij in blokjes en kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Zet opzij. Pel en snipper de ui. Maak de paprika schoon en snij in blokjes.

  2. 2

    Bak de spekblokjes krokant in boter. Laat uitlekken op keukenpapier. Hou 2 eetlepels van het bakvet over in de pan.

  3. 3

    Doe de aardappelblokjes, paprika en ui in dezelfde pan. Kruid met peper en zout. Bak op middelhoog vuur tot de aardappelen goudbruin zijn.

  4. 4

    Klop de eieren los met de melk. Giet ze over het aardappelmengsel in de pan en laat mee bakken. Roer om tot het ei gestold is

  5. 5

    Zet het vuur lager en roer er het spek door. Bestrooi met de cheddar.

  6. 6

    Lekker met toastbrood.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.