Goulash
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Goulash

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak alle groenten schoon, snij de wortelen in stukken, de paprika in reepjes en snipper de sjalotten fijn.

  2. 2

    Verhit olijfolie in een stoofpot. Kleur het vlees in de pan. Voeg de groenten toe. Roer er de tomatenpuree door en blus met de rode wijn. Laat nog even opkoken. Voeg de runderfond en de gepelde tomaten toe. Kruid met paprikapoeder, peper en zout.

  3. 3

    Laat alles ongeveer 2 uur op een middelhoog vuur stoven. Breng de goulash op smaak met een scheutje marsala. Bestrooi met bieslook en serveer.

  4. 4

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak alle groenten schoon, snij de wortelen in stukken, de paprika in reepjes en snipper de sjalotten fijn.

  2. 2

    Verhit olijfolie in een stoofpot. Kleur het vlees in de pan. Voeg de groenten toe. Roer er de tomatenpuree door en blus met de rode wijn. Laat nog even opkoken. Voeg de runderfond en de gepelde tomaten toe. Kruid met paprikapoeder, peper en zout.

  3. 3

    Laat alles ongeveer 2 uur op een middelhoog vuur stoven. Breng de goulash op smaak met een scheutje marsala. Bestrooi met bieslook en serveer.

  4. 4

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.