Vispannetje
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Vispannetje

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Spoel de broccoli en verdeel in roosjes, blancheer ze 3 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water, doe ze in een vergiet om uit te lekken.

  2. 2

    Maak de paprika’s schoon en snij ze in repen. Spoel de venkel en snij in plakjes. Stoof de paprikareepjes en de venkel aan in olijfolie en strooi er het kerriepoeder bij. Roerbak tot de aroma’s vrijkomen.

  3. 3

    Schenk er de visbouillon en de wijn bij en breng aan de kook. Voeg er de kokosmelk aan toe. Laat 5 minuten zacht koken. Doe er de broccoli bij. Laat nog 5 minuten koken.

  4. 4

    Snij de zalmfilet in blokjes. Snij de roodbaarsfilets in reepjes. Haal het kreeftenvlees uit de schaal.

  5. 5

    Doe de zalmblokjes bij de bouillon. Laat 3 minuten sudderen tegen het kookpunt aan. Voeg er de roodbaars aan toe. Laat nog 2 minuten zacht koken. Doe er de kreeft bij en laat nog heel even goed doorwarmen. Kruid met peper en zout. Verdeel over diepe borden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Spoel de broccoli en verdeel in roosjes, blancheer ze 3 minuten in gezouten water. Laat ze schrikken in koud water, doe ze in een vergiet om uit te lekken.

  2. 2

    Maak de paprika’s schoon en snij ze in repen. Spoel de venkel en snij in plakjes. Stoof de paprikareepjes en de venkel aan in olijfolie en strooi er het kerriepoeder bij. Roerbak tot de aroma’s vrijkomen.

  3. 3

    Schenk er de visbouillon en de wijn bij en breng aan de kook. Voeg er de kokosmelk aan toe. Laat 5 minuten zacht koken. Doe er de broccoli bij. Laat nog 5 minuten koken.

  4. 4

    Snij de zalmfilet in blokjes. Snij de roodbaarsfilets in reepjes. Haal het kreeftenvlees uit de schaal.

  5. 5

    Doe de zalmblokjes bij de bouillon. Laat 3 minuten sudderen tegen het kookpunt aan. Voeg er de roodbaars aan toe. Laat nog 2 minuten zacht koken. Doe er de kreeft bij en laat nog heel even goed doorwarmen. Kruid met peper en zout. Verdeel over diepe borden.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.