Kalkoenrolletjes met spinazie
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalkoenrolletjes met spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij 4 dunne plakjes van de kalkoen. Leg ze tussen twee vellen plasticfolie. Klop ze plat met een hamertje of plankje.

  2. 2

    Snij de rest van de kalkoenfilet in stukken. Maal, samen met de spinazieblaadjes en 1 ei, in de keukenrobot. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Verdeel de vulling over de kalkoenlapjes. Rol ze stevig op en verpak ze in plasticfolie, als een bonbon. Leg ze een halfuur in de diepvriezer.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180°C. Meng in een diep bord het broodkruim met de parmezaan. Klop in een tweede bord het ei los met paprikapoeder, peper en zout. Haal de plasticfolie van de rolletjes en haal de rolletjes eerst door het ei en dan door het broodkruim.

  4. 4

    Braad het vlees kort aan in olijfolie. Zet nog 20 minuten in de oven.

  5. 5

    Snij elk rolletje in plakken. Schik ze op de borden. Werk af met balsamicocrème.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij 4 dunne plakjes van de kalkoen. Leg ze tussen twee vellen plasticfolie. Klop ze plat met een hamertje of plankje.

  2. 2

    Snij de rest van de kalkoenfilet in stukken. Maal, samen met de spinazieblaadjes en 1 ei, in de keukenrobot. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Verdeel de vulling over de kalkoenlapjes. Rol ze stevig op en verpak ze in plasticfolie, als een bonbon. Leg ze een halfuur in de diepvriezer.

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 180°C. Meng in een diep bord het broodkruim met de parmezaan. Klop in een tweede bord het ei los met paprikapoeder, peper en zout. Haal de plasticfolie van de rolletjes en haal de rolletjes eerst door het ei en dan door het broodkruim.

  4. 4

    Braad het vlees kort aan in olijfolie. Zet nog 20 minuten in de oven.

  5. 5

    Snij elk rolletje in plakken. Schik ze op de borden. Werk af met balsamicocrème.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.