Ratatouillecrumble met marjolein
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Ratatouillecrumble met marjolein

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekkernij voor de kids!

bereiding

    Voorbereidng

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Snij de uiteinden van de aubergine en de courgette en snij ze in grove stukken. Pel de ui en snij in grove stukken. Pel de tomaten en snij ze in stukken.

  3. 3

    Doe de groenten in een ruime braadpan met olijfolie en stoof ze een halfuur op een zacht vuurtje. Roer geregeld om. Breng op smaak met peper en zout en doe de ratatouille in een ovenschaal.

  4. 4

    Meng het paneermeel met de parmezaan, de marjolein en de boter tot een kruimelig mengsel. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Strooi de crumble over de ratatouille en zet 10 minuten in de oven, tot de crumble mooi goudbruin is. Ook lekker bij gegrilde kip of bij gebraad.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereidng

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Snij de uiteinden van de aubergine en de courgette en snij ze in grove stukken. Pel de ui en snij in grove stukken. Pel de tomaten en snij ze in stukken.

  3. 3

    Doe de groenten in een ruime braadpan met olijfolie en stoof ze een halfuur op een zacht vuurtje. Roer geregeld om. Breng op smaak met peper en zout en doe de ratatouille in een ovenschaal.

  4. 4

    Meng het paneermeel met de parmezaan, de marjolein en de boter tot een kruimelig mengsel. Breng op smaak met peper en zout.

  5. 5

    Strooi de crumble over de ratatouille en zet 10 minuten in de oven, tot de crumble mooi goudbruin is. Ook lekker bij gegrilde kip of bij gebraad.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.