Recept

Farfalle met kip

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Doe de kipblokjes in een kom met de vermout. Strooi er wat fijngehakte rozemarijn bij. Kruid met peper en zout. Schep goed om en zet even aan de kant.

  2. 2

    Pel en snipper de ui fijn. Bak de uisnippers en de hamreepjes 5 minuten op een niet te hoog vuur. Doe er de kipblokjes en de marinade bij en bak 5 minuten. Besprenkel met de azijn. Voeg de tomatenblokjes toe. Kruid met een snuifje chilipeper. Laat nog 5 minuten sudderen tegen de kook aan.

  3. 3

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en meng meteen met de saus. Werk af met een takje verse rozemarijn en serveer meteen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Farfalle met kip

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!