Recept

Farfalle met kippenreepjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Pasta met een lekker stukje kip

bereiding
  1. 1

    Snij de kipfilets in fijne reepjes.

    Kruid ze met peper en zout en bestuif ze met de bloem.

    Bak ze kort op een hevig vuur, in flink wat boter.

  2. 2

    Blus met de gevogeltefond en de room.

    Voeg er de salie aan toe.

    Laat 10 minuten sudderen tegen de kook aan.

  3. 3

    Neem de salieblaadjes weg.

    Kruid eventueel bij met peper en zout.

  4. 4

    Kook de pasta beetgaar in gezouten water.

    Giet af en vermeng ze meteen met de kippenreepjes.

    Werk af met gehakte peterselie.

    Serveer goed heet.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Farfalle met kippenreepjes

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!