Kalkoenlapjes met geglaceerde wortelen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalkoenlapjes met geglaceerde wortelen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, kook ze gaar in licht gezouten water, giet af. Schraap de wortelen, laat er nog wat loof aan. Halveer ze in de lengte. Kook ze samen met de mosterdzaadjes 5 minuten in de groentebouillon. Schep ze eruit en laat uitlekken op keukenpapier.

  2. 2

    Smelt 1 el boter in een pan met antiaanbaklaag. Bestrooi met de suiker en laat lichtjes karamelliseren. Voeg de wortelen toe en schep goed om. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Zeef de bouillon. Laat ‘m tot de helft inkoken. Voeg de mosterd toe en roer glad. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout en bak ze 3 minuten aan elke kant.

  5. 5

    Leg het vlees en de groenten op de borden. Lepel er wat mosterdsaus over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Schil de aardappelen, kook ze gaar in licht gezouten water, giet af. Schraap de wortelen, laat er nog wat loof aan. Halveer ze in de lengte. Kook ze samen met de mosterdzaadjes 5 minuten in de groentebouillon. Schep ze eruit en laat uitlekken op keukenpapier.

  2. 2

    Smelt 1 el boter in een pan met antiaanbaklaag. Bestrooi met de suiker en laat lichtjes karamelliseren. Voeg de wortelen toe en schep goed om. Kruid met peper en zout.

  3. 3

    Zeef de bouillon. Laat ‘m tot de helft inkoken. Voeg de mosterd toe en roer glad. Kruid met peper en zout.

  4. 4

    Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout en bak ze 3 minuten aan elke kant.

  5. 5

    Leg het vlees en de groenten op de borden. Lepel er wat mosterdsaus over.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.