Gerookte zalmmousse
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gerookte zalmmousse

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij 100 g gerookte zalm en 100 g gepocheerde zalm in stukjes. Pureer ze met 100 g roomkaas en 1 el mierikswortelcrème in de keukenmachine. Breng op smaak met peper.

  2. 2

    Schep of spuit de mousse in glaasjes. Zet minstens 2 uur in de koelkast.

  3. 3

    Snij de korsten van 4 sneetjes toastbrood en steek er met een uitsteekvorm sterren uit. Rooster goudbruin.

  4. 4

    Werk de glaasjes af met 2 el zalmkaviaar (of rode lompviseitjes). Serveer met de toast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij 100 g gerookte zalm en 100 g gepocheerde zalm in stukjes. Pureer ze met 100 g roomkaas en 1 el mierikswortelcrème in de keukenmachine. Breng op smaak met peper.

  2. 2

    Schep of spuit de mousse in glaasjes. Zet minstens 2 uur in de koelkast.

  3. 3

    Snij de korsten van 4 sneetjes toastbrood en steek er met een uitsteekvorm sterren uit. Rooster goudbruin.

  4. 4

    Werk de glaasjes af met 2 el zalmkaviaar (of rode lompviseitjes). Serveer met de toast.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.