• Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gevulde pannenkoekjes met spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Laat de spinazie ontdooien in een zeef en duw er zo veel mogelijk vocht uit. Roer de kruidenkaas door de spinazie.

  2. 2

    Pureer de tomaten met een staafmixer, kruid met peper en zout. Doe in een ovenschaal

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 175°C. Meng alle ingrediënten voor het pannenkoekenbeslag door elkaar, laat 20 minuten rusten. Bak er 8 pannenkoeken van in een pan met hete boter.

  4. 4

    Schep op elke pannenkoek wat van het spinaziemengsel. Rol op, snij in 4 dikke plakken en leg ze de ovenschaal met tomatensaus. Lepel er de room over en bestrooi met de geraspte kaas.

  5. 5

    Bak de pannenkoekjes 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Laat de spinazie ontdooien in een zeef en duw er zo veel mogelijk vocht uit. Roer de kruidenkaas door de spinazie.

  2. 2

    Pureer de tomaten met een staafmixer, kruid met peper en zout. Doe in een ovenschaal

  3. 3

    Verwarm de oven voor op 175°C. Meng alle ingrediënten voor het pannenkoekenbeslag door elkaar, laat 20 minuten rusten. Bak er 8 pannenkoeken van in een pan met hete boter.

  4. 4

    Schep op elke pannenkoek wat van het spinaziemengsel. Rol op, snij in 4 dikke plakken en leg ze de ovenschaal met tomatensaus. Lepel er de room over en bestrooi met de geraspte kaas.

  5. 5

    Bak de pannenkoekjes 30 minuten in de oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.