Zeewolf met parmezaancrème
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Zeewolf met parmezaancrème

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de vis met peper en zout en schik hem in een ingevette ovenschaal. Schuif ’m 15 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Meng de parmezaan met de mascarpone. Verwarm op een zacht vuur en roer regelmatig tot een mooie gladde crème. Breng op smaak met peper en eventueel wat zout.

  3. 3

    Spoel de rucola. Snipper de zongedroogde tomaatjes en de olijven fijn. Hussel door de rucola. Besprenkel met olijfolie.

  4. 4

    Roerbak de krieltjes goudbruin. Serveer de zeewolffilets met de salade en de krielaardappelen. Geef de parmezaancrème er in een potje apart bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180°C. Kruid de vis met peper en zout en schik hem in een ingevette ovenschaal. Schuif ’m 15 minuten in de voorverwarmde oven.

  2. 2

    Meng de parmezaan met de mascarpone. Verwarm op een zacht vuur en roer regelmatig tot een mooie gladde crème. Breng op smaak met peper en eventueel wat zout.

  3. 3

    Spoel de rucola. Snipper de zongedroogde tomaatjes en de olijven fijn. Hussel door de rucola. Besprenkel met olijfolie.

  4. 4

    Roerbak de krieltjes goudbruin. Serveer de zeewolffilets met de salade en de krielaardappelen. Geef de parmezaancrème er in een potje apart bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.