Verloren brood met banaan en bosbessen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Verloren brood met banaan en bosbessen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 100°C. Snij het stokbrood in schuine, niet te dunne plakken.

  2. 2

    Klop de eieren los met de melk. Smelt wat boter in een pan.

  3. 3

    Wentel de sneetjes brood door het eimengsel, bestrooi ze met wat suiker en bak ze in de pan goudbruin aan beide kanten.

  4. 4

    Hou de gebakken broodjes warm in de oven.

  5. 5

    Snij de banaan in plakjes. Klop de room stijf met de poedersuiker. Leg de broodjes op een serveerschaal, verdeel er de banaan en bosbessen over, serveer met slagroom.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 100°C. Snij het stokbrood in schuine, niet te dunne plakken.

  2. 2

    Klop de eieren los met de melk. Smelt wat boter in een pan.

  3. 3

    Wentel de sneetjes brood door het eimengsel, bestrooi ze met wat suiker en bak ze in de pan goudbruin aan beide kanten.

  4. 4

    Hou de gebakken broodjes warm in de oven.

  5. 5

    Snij de banaan in plakjes. Klop de room stijf met de poedersuiker. Leg de broodjes op een serveerschaal, verdeel er de banaan en bosbessen over, serveer met slagroom.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.