Oosters gekaramelliseerde vis met venusschelpen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Oosters gekaramelliseerde vis met venusschelpen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Snij de vis in blokjes. Snipper de knoflook en de lente-uitjes fijn. Ontpit de pepertjes en hak ze fijn.

  2. 2

    Doe de suiker in een steelpan en verhit tot hij gesmolten en lichtjes gekleurd is. Voeg dan de vis, de schelpen, de olie , de knoflook, de lente-uitjes en de vissaus toe. Zet een deksel op de pan en laat alles in 3 tot 5 minuten gaar worden tot de schelpen geopend zijn. Bestrooi met munt en serveer meteen. Geef er nog limoen bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Snij de vis in blokjes. Snipper de knoflook en de lente-uitjes fijn. Ontpit de pepertjes en hak ze fijn.

  2. 2

    Doe de suiker in een steelpan en verhit tot hij gesmolten en lichtjes gekleurd is. Voeg dan de vis, de schelpen, de olie , de knoflook, de lente-uitjes en de vissaus toe. Zet een deksel op de pan en laat alles in 3 tot 5 minuten gaar worden tot de schelpen geopend zijn. Bestrooi met munt en serveer meteen. Geef er nog limoen bij.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.