Gegrilde gamba’s met gremolata
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gegrilde gamba’s met gremolata

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Maak eerst de gremolata. Pel en pers de knoflook. Meng met de geraspte citroenschil en de peterselie. Verdeel de gremolata over kommetjes.

  2. 2

    Bestrijk de garnalen met olijfolie, gril ze 1 à 2 minuten aan elke kant of tot ze mooi roze zijn. Serveer met de gremolata en eventueel nog een partje citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Maak eerst de gremolata. Pel en pers de knoflook. Meng met de geraspte citroenschil en de peterselie. Verdeel de gremolata over kommetjes.

  2. 2

    Bestrijk de garnalen met olijfolie, gril ze 1 à 2 minuten aan elke kant of tot ze mooi roze zijn. Serveer met de gremolata en eventueel nog een partje citroen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.