Fettuccine alfredo
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Fettuccine alfredo

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Breng voldoende water aan de kook en kook de pasta beetgaar.

  2. 2

    Smelt de boter, voeg de ui en knoflook toe en bak al roerend 1 minuut op een hoog vuur. Voeg daarna de courgette, die je in sliertjes gesneden hebt, toe en bak al roerend tot de courgette beetgaar is.

  3. 3

    Verwarm daarna de room in een pannetje, voeg het snuifje nootmuskaat toe en schenk over het mengsel van ui, knoflook en courgette. Breng aan de kook en kruid af met peper en zout.

  4. 4

    Voeg vervolgens de Parmezaanse kaas toe en roer goed.

  5. 5

    Garneer met peterselie en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Breng voldoende water aan de kook en kook de pasta beetgaar.

  2. 2

    Smelt de boter, voeg de ui en knoflook toe en bak al roerend 1 minuut op een hoog vuur. Voeg daarna de courgette, die je in sliertjes gesneden hebt, toe en bak al roerend tot de courgette beetgaar is.

  3. 3

    Verwarm daarna de room in een pannetje, voeg het snuifje nootmuskaat toe en schenk over het mengsel van ui, knoflook en courgette. Breng aan de kook en kruid af met peper en zout.

  4. 4

    Voeg vervolgens de Parmezaanse kaas toe en roer goed.

  5. 5

    Garneer met peterselie en serveer.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.