Megalekkere tomatensaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Megalekkere tomatensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Halveer de tomaten, leg ze op een ruime bakplaat (of op twee platen). Halveer de bol knoflook, leg ’m erbij. Snipper het chilipepertje grof en verdeel, samen met de verse kruiden, over de tomaten.

  3. 3

    Besprenkel alles royaal met olijfolie en schep om. Zet 30 minuten à 1 uur in de oven, tot de tomaten zacht zijn.

  4. 4

    Duw de look uit de schil. Doe ze samen met de tomaten, chilipeper en kruiden door de roerzeef. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Laat de saus indien nodig op een zacht vuurtje inkoken tot de gewenste dikte.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. 2

    Halveer de tomaten, leg ze op een ruime bakplaat (of op twee platen). Halveer de bol knoflook, leg ’m erbij. Snipper het chilipepertje grof en verdeel, samen met de verse kruiden, over de tomaten.

  3. 3

    Besprenkel alles royaal met olijfolie en schep om. Zet 30 minuten à 1 uur in de oven, tot de tomaten zacht zijn.

  4. 4

    Duw de look uit de schil. Doe ze samen met de tomaten, chilipeper en kruiden door de roerzeef. Kruid met peper en zout.

  5. 5

    Laat de saus indien nodig op een zacht vuurtje inkoken tot de gewenste dikte.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.