Aardappelen met kwark
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Aardappelen met kwark

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heel lekker bijgerechtje dat je zowel bij vis als vlees kan serveren

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220 ºC.

  2. 2

    Boen de aardappelen schoon. Snij ze kruiselings in en wikkel ze in aluminiumfolie. Zet ze 40 à 50 minuten in de voorverwarmde oven; controleer met een vork of ze gaar zijn.

  3. 3

    Meng de kwark met 2 el gesnipperde bieslook, 1 el gehakte peterselie, peper en zout.

  4. 4

    Haal de gare aardappelen uit de oven, hol de aardappelen onder de inkepingen ietsje uit en schep in elk een flinke lepel kruidenkwark. Serveer met veldsla en tomaten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 220 ºC.

  2. 2

    Boen de aardappelen schoon. Snij ze kruiselings in en wikkel ze in aluminiumfolie. Zet ze 40 à 50 minuten in de voorverwarmde oven; controleer met een vork of ze gaar zijn.

  3. 3

    Meng de kwark met 2 el gesnipperde bieslook, 1 el gehakte peterselie, peper en zout.

  4. 4

    Haal de gare aardappelen uit de oven, hol de aardappelen onder de inkepingen ietsje uit en schep in elk een flinke lepel kruidenkwark. Serveer met veldsla en tomaten.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.