Recept

Griet met spinazie

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Vis met spinazie: het blijft een uitstekende combinatie

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat de spinazie ontdooien en uitlekken. Pel de eieren, snij ze in kwartjes.

  2. 2

    Smelt de boter voor de saus en roer er de bloem door. Laat even sudderen. 

  3. 3

    Voeg er dan al roerend de melk aan toe en laat indikken.

  4. 4

    Vermeng de 2 kaassoorten. Hou 1/3 apart om te bestrooien en roer de rest door de saus. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en ( heel weinig ) zout.

  5. 5

    Beboter 4 individuele ovenschaaltjes en verdeel er de spinazie over. Leg er een stukje vis en 4 partjes ei. Kruid met peper en zout.

  6. 6

    Giet er kaassaus over en bestrooi met de rest van de kaas. Zet 25 à 30 minuten in de op 180° C voorverwarmde oven.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Griet met spinazie

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!