Chocoladepannenkoekjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Chocoladepannenkoekjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Iedereen is er dol op

bereiding
  1. 1

    Meng in een kom de gezeefde bloem en het cacaopoeder. Schenk er de melk bij en roer goed glad.

  2. 2

    Voeg er de eieren aan toe en roer tot ze volledig opgenomen zijn. Doe er de suiker bij en klop stevig door tot een mooi glad beslag.

  3. 3

    Verwarm wat boter in een minipannetje. Schep er een flinke eetlepel beslag in. Bak het pannenkoekje 3 minuten aan een kant. Keer het om en laat de andere kant nog 1 à 2 minuten bakken. Werk op dezelfde manier verder tot al het beslag opgebruikt is.

  4. 4

    Hou de pannenkoekjes warm onder aluminiumfolie. Serveer ze met een flinke toef slagroom en eventueel een bolletje vanille- of chocolade-ijs.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Meng in een kom de gezeefde bloem en het cacaopoeder. Schenk er de melk bij en roer goed glad.

  2. 2

    Voeg er de eieren aan toe en roer tot ze volledig opgenomen zijn. Doe er de suiker bij en klop stevig door tot een mooi glad beslag.

  3. 3

    Verwarm wat boter in een minipannetje. Schep er een flinke eetlepel beslag in. Bak het pannenkoekje 3 minuten aan een kant. Keer het om en laat de andere kant nog 1 à 2 minuten bakken. Werk op dezelfde manier verder tot al het beslag opgebruikt is.

  4. 4

    Hou de pannenkoekjes warm onder aluminiumfolie. Serveer ze met een flinke toef slagroom en eventueel een bolletje vanille- of chocolade-ijs.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.