Gemarineerde ribbetjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Gemarineerde ribbetjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Letterlijk om duimen en vingers van af te likken

bereiding
  1. 1

    Bestrijk de ribben met maïsolie. Kruid ze met peper en zout. Leg ze in een grote braadslee en zet ze 1 uur in de oven op 140° C. Keer ze af en toe om. Laat ze afkoelen.

  2. 2

    Vermeng de sojasaus, hoisinsaus, tomatenpuree, knoflook, gemberwortel, sherry, suiker, sesamolie en chilipoeder voor de marinade in een grote kom. Leg er de spareribs in. Schep goed om en laat minimum 30 minuten marineren.

  3. 3

    Leg de spareribs weer in de grote braadslee (naast elkaar). Zet ze 30 minuten in een op 180° C voorverwarmde oven.

  4. 4

    Serveer met een salade van preislierten, veldsla en witloof, aangemaakt met een frisse citroenvinaigrette.

  5. 5

  6. 6

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Bestrijk de ribben met maïsolie. Kruid ze met peper en zout. Leg ze in een grote braadslee en zet ze 1 uur in de oven op 140° C. Keer ze af en toe om. Laat ze afkoelen.

  2. 2

    Vermeng de sojasaus, hoisinsaus, tomatenpuree, knoflook, gemberwortel, sherry, suiker, sesamolie en chilipoeder voor de marinade in een grote kom. Leg er de spareribs in. Schep goed om en laat minimum 30 minuten marineren.

  3. 3

    Leg de spareribs weer in de grote braadslee (naast elkaar). Zet ze 30 minuten in een op 180° C voorverwarmde oven.

  4. 4

    Serveer met een salade van preislierten, veldsla en witloof, aangemaakt met een frisse citroenvinaigrette.

  5. 5

  6. 6

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.