Stoofpotje van konijn en rozemarijn
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Stoofpotje van konijn en rozemarijn

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk winters stoofpotje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210 °C.

  2. 2

    Meng in een kommetje de mosterd met de olie. Wentel er de stukken konijn in.

  3. 3

    Verhit 3 el olijfolie in een gietijzeren stoofpot. Bak de stukken konijn rondom.

  4. 4

    Voeg de peperbolletjes, knoflook en de rozemarijntakjes toe. Blus met de witte wijn en de gevogeltefond. Doe het deksels op de pot en zet 45 minuten in de voorverwarmde oven, of tot het konijn zacht is.

  5. 5

    Serveer met gekookte aardappelen. Lekker met jonge worteltjes en fijne boontjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 210 °C.

  2. 2

    Meng in een kommetje de mosterd met de olie. Wentel er de stukken konijn in.

  3. 3

    Verhit 3 el olijfolie in een gietijzeren stoofpot. Bak de stukken konijn rondom.

  4. 4

    Voeg de peperbolletjes, knoflook en de rozemarijntakjes toe. Blus met de witte wijn en de gevogeltefond. Doe het deksels op de pot en zet 45 minuten in de voorverwarmde oven, of tot het konijn zacht is.

  5. 5

    Serveer met gekookte aardappelen. Lekker met jonge worteltjes en fijne boontjes.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.