Recept

Chocolade cupcakes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Kinderen vinden dit een echte topper

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Splits de eieren.

    Zeef de bloem.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Klop de eidooiers luchtig met de suiker en de vanillesuiker tot het beslag als een lint van de klopper loopt.

  3. 3

    Doe er de zachte boter en de gezeefde zelfrijzende bloem bij.

  4. 4

    Klop de eiwitten met een snuifje zout tot sneeuw. Zeef het cacaopoeder en los het op in de melk.

  5. 5

    Spatel het opgeklopte eiwit en de chocolademelk onder het deeg.

  6. 6

    Zet 12 papieren vormpjes in een muffinvorm en giet in elk vormpje evenveel beslag.

  7. 7

    Plaats in het midden van de oven en bak de cakejes in 20 minuten goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Chocolade cupcakes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Splits de eieren.

    Zeef de bloem.

    Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. 2

    Klop de eidooiers luchtig met de suiker en de vanillesuiker tot het beslag als een lint van de klopper loopt.

  3. 3

    Doe er de zachte boter en de gezeefde zelfrijzende bloem bij.

  4. 4

    Klop de eiwitten met een snuifje zout tot sneeuw. Zeef het cacaopoeder en los het op in de melk.

  5. 5

    Spatel het opgeklopte eiwit en de chocolademelk onder het deeg.

  6. 6

    Zet 12 papieren vormpjes in een muffinvorm en giet in elk vormpje evenveel beslag.

  7. 7

    Plaats in het midden van de oven en bak de cakejes in 20 minuten goudbruin.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!