Kalkoenfilet op de wijze van Languedoc

  • 20 min
  • Erg makkelijk
  • Goedkoop
  • Europees
  • Hoofdgerecht
Zo maak je ‘t
  1. Maak de groenten schoon. Snij de tomaat in stukjes. Snij de champignons in plakjes. Pel en snipper de knoflook. Snij de aubergine in plakken van 1 cm dik.

  2. Rooster de kalkoenfilet in een grillpan. 

  3. Verhit de margarine in een pan en voeg de groenten en de knoflook toe. Kruid met peper (en zout). Laat even stoven. 

  4. Bind het groentenat eventueel met het maïszetmeel. 

  5. Verdeel de kalkoenfilets en de groenten over de borden en werk af met peterselie.

Of toch iets anders?

  • Meer dan 1 uur
  • Iets duurder
  • Iets moeilijker

Kalkoenrolletjes in pancetta, met kanstanjepuree

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Erg makkelijk

Kalkoenfilet met ham en spinazie

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Goedkoop
  • Makkelijk

Kabeljauw op Vlaamse wijze

  • Tussen 30 minuten en 1 uur
  • Iets duurder
  • Makkelijk

Zeetong op Oostendse wijze

  • Minder dan 30 minuten
  • Iets duurder
  • Erg makkelijk

Kalkoenfilet met avocado-paprikasalade