Kalkoenfilet op de wijze van Languedoc
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Kalkoenfilet op de wijze van Languedoc

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een caloriearm gerechtje boordevol smaken

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de groenten schoon. Snij de tomaat in stukjes. Snij de champignons in plakjes. Pel en snipper de knoflook. Snij de aubergine in plakken van 1 cm dik.

  2. 2

    Rooster de kalkoenfilet in een grillpan. 

  3. 3

    Verhit de margarine in een pan en voeg de groenten en de knoflook toe. Kruid met peper (en zout). Laat even stoven. 

  4. 4

    Bind het groentenat eventueel met het maïszetmeel. 

  5. 5

    Verdeel de kalkoenfilets en de groenten over de borden en werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de groenten schoon. Snij de tomaat in stukjes. Snij de champignons in plakjes. Pel en snipper de knoflook. Snij de aubergine in plakken van 1 cm dik.

  2. 2

    Rooster de kalkoenfilet in een grillpan. 

  3. 3

    Verhit de margarine in een pan en voeg de groenten en de knoflook toe. Kruid met peper (en zout). Laat even stoven. 

  4. 4

    Bind het groentenat eventueel met het maïszetmeel. 

  5. 5

    Verdeel de kalkoenfilets en de groenten over de borden en werk af met peterselie.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken.