Komkommer-tonijnroosjes
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Komkommer-tonijnroosjes

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een lekker en verfrissend aperitiefhapje

bereiding
  1. 1

    Leg de tonijn 1 uur in de diepvriezer. Snij 'm dan in flinterdunne plakjes.  Snij elk plakje overlangs doormidden: u hebt 60 stuks nodig.

  2. 2

    Snij de komkommers met de dunschiller of mandoline in linten: u hebt er 20 nodig. Snij de gember in plakjes.

  3. 3

    Beleg de komkommerlinten met gember en daarop 3 plakjes tonijin: die moeten elkaar overlappen en aan de bovenkant wat uitsteken. Rol op en steek vast met een prikker.

  4. 4

    Meng de mayonaise met de wasabi en het limoensap. Kruid met cayennepeper en zout. Schep in elk rolletje wat mayonaise. Garneer met sesamzaadjes en tuinkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding
  1. 1

    Leg de tonijn 1 uur in de diepvriezer. Snij 'm dan in flinterdunne plakjes.  Snij elk plakje overlangs doormidden: u hebt 60 stuks nodig.

  2. 2

    Snij de komkommers met de dunschiller of mandoline in linten: u hebt er 20 nodig. Snij de gember in plakjes.

  3. 3

    Beleg de komkommerlinten met gember en daarop 3 plakjes tonijin: die moeten elkaar overlappen en aan de bovenkant wat uitsteken. Rol op en steek vast met een prikker.

  4. 4

    Meng de mayonaise met de wasabi en het limoensap. Kruid met cayennepeper en zout. Schep in elk rolletje wat mayonaise. Garneer met sesamzaadjes en tuinkers.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.