Recept

Pastasalade met paprika, maïs en champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gerechten met pure smaken zijn vaak het lekkerst

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de groenten schoon. Snij de wortelen en paprika's in kleine blokjes. Snij de kerstomaatjes in vieren. Snij de champignons in plakjes. 

  2. 2

    Kook de spliterwten gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking (in ongeveer 1/2 tot 1 uur).

  3. 3

    Kook de spirelli beetgaar. 

  4. 4

    Verwarm 1 el margarine in een pan met antiaanbaklaag. Bak er de wortelen, de paprika, de champignons, de kerstomaatjes en de maïs heel eventjes aan. Kruid met peper en zout. 

  5. 5

    Schep de pasta door de groenten en laat even doorwarmen. Lekker warm, of koud. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Pastasalade met paprika, maïs en champignons
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de groenten schoon. Snij de wortelen en paprika's in kleine blokjes. Snij de kerstomaatjes in vieren. Snij de champignons in plakjes. 

  2. 2

    Kook de spliterwten gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking (in ongeveer 1/2 tot 1 uur).

  3. 3

    Kook de spirelli beetgaar. 

  4. 4

    Verwarm 1 el margarine in een pan met antiaanbaklaag. Bak er de wortelen, de paprika, de champignons, de kerstomaatjes en de maïs heel eventjes aan. Kruid met peper en zout. 

  5. 5

    Schep de pasta door de groenten en laat even doorwarmen. Lekker warm, of koud. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!