Pastasalade met paprika, maïs en champignons
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pastasalade met paprika, maïs en champignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Gerechten met pure smaken zijn vaak het lekkerst

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de groenten schoon. Snij de wortelen en paprika's in kleine blokjes. Snij de kerstomaatjes in vieren. Snij de champignons in plakjes. 

  2. 2

    Kook de spliterwten gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking (in ongeveer 1/2 tot 1 uur).

  3. 3

    Kook de spirelli beetgaar. 

  4. 4

    Verwarm 1 el margarine in een pan met antiaanbaklaag. Bak er de wortelen, de paprika, de champignons, de kerstomaatjes en de maïs heel eventjes aan. Kruid met peper en zout. 

  5. 5

    Schep de pasta door de groenten en laat even doorwarmen. Lekker warm, of koud. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Maak de groenten schoon. Snij de wortelen en paprika's in kleine blokjes. Snij de kerstomaatjes in vieren. Snij de champignons in plakjes. 

  2. 2

    Kook de spliterwten gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking (in ongeveer 1/2 tot 1 uur).

  3. 3

    Kook de spirelli beetgaar. 

  4. 4

    Verwarm 1 el margarine in een pan met antiaanbaklaag. Bak er de wortelen, de paprika, de champignons, de kerstomaatjes en de maïs heel eventjes aan. Kruid met peper en zout. 

  5. 5

    Schep de pasta door de groenten en laat even doorwarmen. Lekker warm, of koud. 

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.