Recept

Mini-wraps in ’t groen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk kaasgerecht uit West-Vlaanderen

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de snijbonen beetgaar. Snij ze vervolgens in de lengte.

    Snipper de mix van verse groene kruiden.

  2. 2

    Vermeng de snijbonen met de pijnboompitten en een likje olijfolie. Breng de salade op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Vermeng de kruiden met de amandelschilfers.

  4. 4

    Leg de tortilla's op de snijplank en snij er met een uitsteekvormpje (of glas) 12 rondjes uit (± 6 cm). Wentel ze eerst door ei en vervolgens door de amandel-kruidenmix. Bak ze goudbruin in wat olijfolie.

  5. 5

    Schep in het midden van de borden wat pesto en leg er een mini-wrap op. Leg daarop een stuk kaas en dek af met een tweede mini-wrap. Serveer met de bonensalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Mini-wraps in ’t groen

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!