Mini-wraps in ’t groen
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Mini-wraps in ’t groen

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Heerlijk kaasgerecht uit West-Vlaanderen

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de snijbonen beetgaar. Snij ze vervolgens in de lengte.

    Snipper de mix van verse groene kruiden.

  2. 2

    Vermeng de snijbonen met de pijnboompitten en een likje olijfolie. Breng de salade op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Vermeng de kruiden met de amandelschilfers.

  4. 4

    Leg de tortilla's op de snijplank en snij er met een uitsteekvormpje (of glas) 12 rondjes uit (± 6 cm). Wentel ze eerst door ei en vervolgens door de amandel-kruidenmix. Bak ze goudbruin in wat olijfolie.

  5. 5

    Schep in het midden van de borden wat pesto en leg er een mini-wrap op. Leg daarop een stuk kaas en dek af met een tweede mini-wrap. Serveer met de bonensalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook de snijbonen beetgaar. Snij ze vervolgens in de lengte.

    Snipper de mix van verse groene kruiden.

  2. 2

    Vermeng de snijbonen met de pijnboompitten en een likje olijfolie. Breng de salade op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Vermeng de kruiden met de amandelschilfers.

  4. 4

    Leg de tortilla's op de snijplank en snij er met een uitsteekvormpje (of glas) 12 rondjes uit (± 6 cm). Wentel ze eerst door ei en vervolgens door de amandel-kruidenmix. Bak ze goudbruin in wat olijfolie.

  5. 5

    Schep in het midden van de borden wat pesto en leg er een mini-wrap op. Leg daarop een stuk kaas en dek af met een tweede mini-wrap. Serveer met de bonensalade.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.