Pastaschelpen met boschampignons
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Pastaschelpen met boschampignons

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een heerlijk pastabord tijdens de herfst

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook 250 g pastaschelpen beetgaar in ruim gezouten water (niet té gaar, dan durven de schelpen te breken). Roer regelmatig tegen het kleven.

    Snij 400 g champignonmengeling in stukken. Snipper de knoflook. Hak de peterselie. 

  2. 2

    Giet de pastaschelpen af en besprenkel met olijfolie. Bak de champignons krokant in olijfolie. Voeg de knoflook en peterselie toe. Kruid met peper en zout. 

  3. 3

    Blus met een borrelglaasje droge sherry, voeg 1,5 dl room toe. Laat even indikken. Schep de champignons in de schelpen en versier met een takje dragon. Serveer als hapje of als voorgerecht.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Kook 250 g pastaschelpen beetgaar in ruim gezouten water (niet té gaar, dan durven de schelpen te breken). Roer regelmatig tegen het kleven.

    Snij 400 g champignonmengeling in stukken. Snipper de knoflook. Hak de peterselie. 

  2. 2

    Giet de pastaschelpen af en besprenkel met olijfolie. Bak de champignons krokant in olijfolie. Voeg de knoflook en peterselie toe. Kruid met peper en zout. 

  3. 3

    Blus met een borrelglaasje droge sherry, voeg 1,5 dl room toe. Laat even indikken. Schep de champignons in de schelpen en versier met een takje dragon. Serveer als hapje of als voorgerecht.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.