Yoghurt- mangomousse
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Yoghurt- mangomousse

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Fruitig achterafje

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Week 4 gelatineblaadjes in koud water. Snij de mango in blokjes. 

  2. 2

    Mix de  rijpe, verse mango met 50 g poedersuiker, 5 eetlepels sinaasappelsap en 2 eetlepels limoen sap. Verwarm even en los er de uitgeknepen gelatineblaadjes in op. Spatel er 150 g volle yoghurt en 100 g opgeklopte room onder.

  3. 3

    Spoel 6 glaasjes of vormpjes met koud water en giet er de  100 ml vruchtencrème in. Zet
    minstens 4 uur in de koelkast. Zet de vormpjes even in een kom heet water, zo komt de mousse er makkelijker uit.

  4. 4

    Serveer met 1/2 passievrucht, uitgelepeld over de mousse en de andere helft plus enkele blaadjes munt of citroenmelisse als garnituur.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Week 4 gelatineblaadjes in koud water. Snij de mango in blokjes. 

  2. 2

    Mix de  rijpe, verse mango met 50 g poedersuiker, 5 eetlepels sinaasappelsap en 2 eetlepels limoen sap. Verwarm even en los er de uitgeknepen gelatineblaadjes in op. Spatel er 150 g volle yoghurt en 100 g opgeklopte room onder.

  3. 3

    Spoel 6 glaasjes of vormpjes met koud water en giet er de  100 ml vruchtencrème in. Zet
    minstens 4 uur in de koelkast. Zet de vormpjes even in een kom heet water, zo komt de mousse er makkelijker uit.

  4. 4

    Serveer met 1/2 passievrucht, uitgelepeld over de mousse en de andere helft plus enkele blaadjes munt of citroenmelisse als garnituur.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.