Stoofpotje met kalfsvlees
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Stoofpotje met kalfsvlees

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Lekker sudderen

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel 2 prei- en 2 selderstengels en snij ze in grove stukken. Snipper de uien. Rasp de rammenas. 

  2. 2

    Laat 400 g kalfsvlees in stukken langs alle kanten kleuren in een stoofpot met wat boter. Haal het vlees eruit.

  3. 3

    Stoof 1 kleine gesnipperde ui in wat boter en doe er de prei en selder bij. Roer goed en voeg het vlees toe. Kruid met peper en zout en een laurierblaadje.

  4. 4

    Laat 25 à 30 minuten zachtjes stoven met 5 dl gevogeltefond, met deksel, op laag vuur. Werk af met geraspte rammenas, korianderblaadjes en snippers rode ui. Serveer met gekookte aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Spoel 2 prei- en 2 selderstengels en snij ze in grove stukken. Snipper de uien. Rasp de rammenas. 

  2. 2

    Laat 400 g kalfsvlees in stukken langs alle kanten kleuren in een stoofpot met wat boter. Haal het vlees eruit.

  3. 3

    Stoof 1 kleine gesnipperde ui in wat boter en doe er de prei en selder bij. Roer goed en voeg het vlees toe. Kruid met peper en zout en een laurierblaadje.

  4. 4

    Laat 25 à 30 minuten zachtjes stoven met 5 dl gevogeltefond, met deksel, op laag vuur. Werk af met geraspte rammenas, korianderblaadjes en snippers rode ui. Serveer met gekookte aardappelen.

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.