Involtini met tomatensaus
  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:
Recept

Involtini met tomatensaus

  • Duur:
  • Budget:
  • Moeilijkheid:

Een sappig en mals stukje kalfsvlees

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de mozzarella in 8 plakjes. 

  2. 2

    Maak eerst de saus. Verwarm de olie met de knoflook tot de geur goed vrijkomt. Doe er de tomatenblokjes, de tomatenpuree, het basilicum, de oregano en 100 ml water bij. Laat even sudderen. Mix, en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Leg op elk kalfslapje een plakje ham, een plakje mozzarella en 2 blaadjes salie. Bestrooi met de parmezaan en rol op. Steek vast met een houten prikker. 

  4. 4

    Wentel de rolletjes door de bloem (klop overtollige bloem eraf) en bak ze kort rondom goudbruin. Kruid met peper en zout. Serveer ze met de tomatensaus.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

bereiding

    Voorbereiding

  1. 1

    Snij de mozzarella in 8 plakjes. 

  2. 2

    Maak eerst de saus. Verwarm de olie met de knoflook tot de geur goed vrijkomt. Doe er de tomatenblokjes, de tomatenpuree, het basilicum, de oregano en 100 ml water bij. Laat even sudderen. Mix, en breng op smaak met peper en zout.

  3. 3

    Leg op elk kalfslapje een plakje ham, een plakje mozzarella en 2 blaadjes salie. Bestrooi met de parmezaan en rol op. Steek vast met een houten prikker. 

  4. 4

    Wentel de rolletjes door de bloem (klop overtollige bloem eraf) en bak ze kort rondom goudbruin. Kruid met peper en zout. Serveer ze met de tomatensaus.
     

Deel dit recept

Hoe vond je het recept?

Wat zit er in jouw koelkast?

Vertel wat je in huis hebt en wij geven je een lekker recept.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij af te likken. Kies in de volgende stap welke nieuwsbrieven je wil ontvangen.